top of page
65DEC6FA-8319-4268-B8AE-4C4B923E4DA0_1_105_c.jpeg

OM OSS

VetFôr er et nyetablert selskap, startet av veterinærer og medarbeidere med lang erfaring innen veterinærbransjen og utsalg av dyrefôr. 

 

VetFôr lanserer nå en helt ny løsning for hunde- og katteeiere i Norge, og tilbyr levering av både hunde- og kattefôr, samt veterinærfôr rett hjem på døren uten ekstra kostnader og uten å gå på bekostning av kvaliteten. Med lang erfaring innen veterinærbransjen og en hektisk hverdag, så vi i VetFôr et behov for å tilby en enklere løsning for hunde- og katteeiere i Norge for innkjøp av mat til sine dyr. 

 

Som med oss mennesker er maten ditt dyr spiser hver dag  en vesentlig del av et godt og langt liv, og legger et godt grunnlag for ditt dyrs helse. Hos oss får du levert fôr av beste kvalitet, helt etter dine ønsker og ditt dyrs behov hjem på døren uten at du trenger å bruke tid på å hverken bære tunge og store sekker hjem eller besøke et fysisk utsalgssted. 

 

Med vår abonnementstjeneste tilbyr vi også en løsning der du slipper å i det hele tatt tenker på innkjøp av mat til ditt dyr, men får levert dette hjem  i det forrige bestilling begynner å nærme seg tom. 

 

VetFôr holder til i Oslo og leverer per nå fôr til store deler av Østlandet, men er også i stadig utvikling og ønsker på sikt å  tilby tjenesten til resten av Norge!

Kontakt oss
About: About Us
bottom of page